Εξειδικευμένοι τεχνικοί και κινητά συνεργεία σας παρέχουν άμεση εξυπηρέτηση
Η έγκαιρη και οργανωμένη τεχνική υποστήριξη αποτελεί την βάση της αξιοπιστίας μας. Επενδύουμε και βελτιώνουμε διαρκώς τον Τομέα Υποστήριξης Πελατών ώστε να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημα. Εξειδικευμένοι τεχνικοί και βοηθοί, ειδικευμένοι στην επισκευή και συντήρηση των μηχανημάτων, επανδρώνουν τα κεντρικά μας συνεργεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
service1 service2
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Η εκπαίδευση του τεχνικού μας προσωπικού στις νέες τεχνολογίες και τα μηχανικά συστήματα είναι συνεχής. Τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο οι άνθρωποι μας εκπαιδεύονται από την εταιρία CESAB της οποίας είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι.
Η εταιρεία Βουρλούμης ΑΕΒΕ στηρίζει το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας της στην πολιτική της υποστήριξης μετά την αγορά. Σε εμάς ο Πελάτης είναι σίγουρος ό,τι το μηχάνημα που αγόρασε θα λειτουργεί για πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το service είναι εγγυημένο από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και από την πλήρη γκάμα ανταλλακτικών που διαθέτουμε. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή και παράδοση με δικά μας μέσα και δεν σας προβληματίζουμε καθόλου με τίποτα. Αξεπέραστο service Βουρλούμης και είστε ήσυχοι για μιά ζωή.